ADVERTORIAL

Lees dit voordat u duizenden euro's betaalt voor een hoortoestel. Dit onzichtbare toestel kan de kwaliteit van uw leven verbeteren.

Rayan Peeters | 19/06/2024

Share on facebook
2.2k
Share on twitter
486
Share on telegram
554
Share on pinterest
1021
Share on reddit
286

Senioren met gehoorverlies lossen hun gehoorprobleem op met deze nieuwe hoorboosters.

Moet u uw vrienden altijd vragen om luider te herhalen wat ze zeggen? Werkt u in een lawaaierige omgeving maar moet u zich toch op de een of andere manier concentreren? Misschien bent u in de bibliotheek en kunt u de persoon tegenover u die fluistert gewoon niet horen? Misschien heeft u gehoorproblemen, en u bent daarin niet zo alleen als u misschien denkt…
 
Het begon langzaam. U merkte het nauwelijks. Een beetje suizen in uw oren, niet horen wat uw echtgenoot u aan tafel vertelde, het kwam waarschijnlijk gewoon door het lawaai om u heen. U hebt geen probleem. Maar toen gebeurde het weer, en weer. Het begon steeds vaker te gebeuren. Nu heeft u het zeker gemerkt.
 
Ongeveer 1 op de 3 volwassenen boven de 60 zal in meer of mindere mate last krijgen van gehoorverlies, velen van hen in een mate die de kwaliteit van hun leven beïnvloedt. De enige oplossing tot nu toe was een zeer, zeer duur hoortoestel. Tot nu…
 

De beste hoortoestellen uit de geschiedenis?

Ze noemen ze de PicoBuds Pro, een hoortoestel dat een discrete, betaalbare oplossing biedt voor al diegenen van wie het gehoor verbetering behoeft, maar die zich de duizenden euro’s prijskaartjes van de standaard toestellen op de markt niet kunnen veroorloven en die zich toch te veel schamen om gezien te worden met een toestel in hun oor.
 
De PicoBuds Pro zijn het neusje van de zalm op het gebied van hoortoestellen, en maken gebruik van de nieuwste technologie en het meest ingenieuze ontwerp om een van de kleinste, maar effectieve hoortoestellen te maken die ooit gemaakt zijn. Ze bieden een discrete, naadloze verbetering van iemands hoorkwaliteit, zonder dat u er geld voor over hebt.
 
Maar zijn ze echt zo goed als ze lijken te zijn? Verbeteren ze uw gehoor echt zo veel? Laten we dat eens uitzoeken!
 

Wat maakt PicoBuds Pro zo speciaal?

Horen is een van die zintuigen die we echt als vanzelfsprekend beschouwen, net als zicht. Maar er bestaan geen laseroperaties om beschadigde gehoorsystemen te herstellen, dus als ze eenmaal verslechterd zijn, zijn er maar weinig dingen die u eraan kunt doen.
 
En dit is waar PicoBuds Pro, en hoortoestellen in het algemeen, van pas komen. Het zijn apparaten die, normaal gesproken, het geluid versterken dat binnenkomt om het verminderde vermogen van het oor om geluid te verwerken te compenseren. Dat zijn de goedkoopste. De meer geavanceerde toestellen zetten ook bepaalde golflengten van het geluid dat uw oor niet meer hoort om en verwerken het, zodat u die geluiden weer kunt horen.
 
En dan komen we bij de echt buitengewone hoortoestellen, zoals de PicoBuds Pro, die veel en veel meer bieden:
 
✅ Beter en duidelijker geluid – ze verwerken het binnenkomende geluid en geven er een duidelijkere en betere versie van weer, zodat uw oor de afzonderlijke golflengten beter kan onderscheiden.
 
✅ Lange levensduur van de batterij – geoptimaliseerd om zo min mogelijk stroom te gebruiken, waardoor de batterijen tot wel 3 maanden kunnen worden gebruikt zonder dat u ze hoeft te vervangen!
 
✅ Bijna onzichtbaar – het ontwerp is naadloos en bijna onzichtbaar, huidkleurig en slechts een klein doorzichtig stukje siliconen om u te helpen het uit te trekken wanneer dat nodig is. Niemand zal weten dat u ze draagt.
 
✅ Verbeterde geluidskwaliteit – dankzij de high-tech geluidsprocessors in de PicoBuds Pro, is het dragen van een goedkope 5€ oortelefoon alsof u overschakelt naar een paar 300€ professionele studio koptelefoons.
 
✅ Gebalanceerd geluid – beide oordopjes werken samen om u heldere en gebalanceerde auditieve informatie te geven, afzonderlijk voor elk oor, zodat uw hersenen duidelijker kunnen onderscheiden uit welke richting het geluid komt.
 
✅ Geluidsbegrenzer – De automatische versterkingsbescherming betekent dat harde geluiden in volume worden gereduceerd, waardoor verdere schade aan uw gehoor daadwerkelijk wordt voorkomen!
 
✅ Lichtgewicht – Het voortdurend dragen van zware apparaten in uw oor kan erg oncomfortabel zijn, en dat is een probleem dat u met de PicoBuds Pro nooit meer zult hebben.
 
✅ Verbeterd humeur – een van de minst genoemde voordelen van het kunnen doen van dingen die u niet meer kon, is de vermindering van de onvermijdelijke depressie die de beperkingen in de eerste plaats veroorzaakten!

Wie kan er baat hebben bij het gebruik van de PicoBuds Pro?

Als mensen aan hoortoestellen denken, stellen ze zich oude oma’s voor die moeite hebben om te horen wat u tegen ze zegt. Maar senioren zijn niet de enigen die de PicoBuds Pro kan helpen:
 
✅ Senioren boven de 50
 
✅ Zij die zich te veel schamen om de grote, zichtbare hoortoestellen te dragen
 
✅ Iedereen die een high-end oplossing nodig heeft, maar niet de opgeblazen prijskaartjes wil betalen
 
✅ Voormalig militair personeel
 

Hoeveel kost de PicoBuds Pro?

De PicoBuds Pro zouden hun gewicht in goud waard zijn door al het bovenstaande te bieden, maar we zijn nog niet toegekomen aan het beste deel, de prijs! Normaal gezien zouden de PicoBuds Pro u slechts 158€ kosten, nog steeds veel, veel goedkoper dan alles wat ook maar in de verste verte vergelijkbaar is in kwaliteit. Maar de wereldwijde lancering van de PicoBuds Pro komt met een enorme korting van 50% en gratis internationale verzending! U kunt hem nu op de website kopen voor een prijs van slechts 79€ in plaats van 158€.
 
Simpel gezegd, de PicoBuds Pro zijn een geweldig product. Mensen met een handicap en beperkingen worden voortdurend uitgebuit door bedrijven die hulpmiddelen voor hen maken, maar niet de PicoBuds Pro. De Zwitserse en Italiaanse ingenieurs wilden een betaalbare oplossing creëren, en ze zijn daarin geslaagd. Wij groeten hen en geven de PicoBuds Pro onze volmondige goedkeuring. Koop ze nu ze nog te koop zijn!
 

Conclusie: Is het de moeite waard?

Ja. 100%. Als u tot hier hebt gelezen, kan u of iemand die u kent waarschijnlijk een verbetering van hun gehoor gebruiken, en u zult niets vinden dat ook maar in de buurt komt van de kwaliteit van de PicoBuds Pro voor zo’n lage prijs. Waarschijnlijk niet voor de komende 10 jaar. De PicoBuds Pro zijn een ongelooflijk apparaat dat betaalbaar is voor degenen die het echt nodig hebben en met de uitverkoop is er echt niets om over na te denken. Ga ze halen oordat de uitverkoop is afgelopen!

Waar kan ik PicoBuds Pro krijgen?

Nu u weet dat u uw gehoorproblemen niet zomaar hoeft te accepteren, wilt u misschien toch zelf een paar proberen:

    1. We raden u aan de originele PicoBuds Pro hier op de officiële website te bestellen.
    2. Doe ze in en hoor de heldere en schone geluiden van de wereld weer!

“Mijn grootvader had een heel duur hoortoestel dat voortdurend defect was en luide gierende geluiden maakte, zoals die luide geluiden die podiummicrofoons soms maken. Het deed letterlijk meer pijn aan zijn gehoor dan dat het hielp! Uiteindelijk kregen we een paar van deze kleintjes, en ze zijn niet alleen vier keer kleiner, ze werken ook echt, en opa is nu blij dat hij ons weer goed kan horen!”

“Ik schaamde me zo voor mijn gehoorprobleem en ik heb in de loop der jaren veel hoortoestellen gekocht. Maar met de PicoBuds Pro hoor ik zoveel beter en duidelijker en het is nog niemand opgevallen dat ik ze draag!”

“Ik werk in een nieuwsredactie en het is gek hoe luid en hectisch het daar kan zijn. Ik dacht eraan om een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking aan te schaffen, maar ik moet nog steeds kunnen horen wanneer iemand me belt, of mijn telefoon horen. Ik zag deze en dacht bij mezelf waarom probeer ik ze niet eens! Hiermee kan ik duidelijk horen, maar blijft alles veel minder hectisch en onaangenaam luid zodat ik me kan concentreren!”

Speciale aanbieding

TIP: De korting betekent dat de PicoBuds Pro op dit moment snel uitverkocht is. Wij raden u aan snel te bestellen voordat de korting afloopt!

Gezondheidsdisclaimer: De informatie op deze website is NIET bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties, zoals (huis)artsen, medisch specialisten, spoedeisende hulpverlening, (acute) geestelijke gezondheidszorg, fysiotherapeuten en psychotherapeuten. De informatie op deze website noch de gebruiksmogelijkheden kunnen gezien worden als een vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening en is niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-)diagnose. De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke medische situatie van bijvoorbeeld de bezoeker van de site of iemand in diens omgeving. Dit betekent dat bezoekers aan de informatie geen diagnostische of therapeutische waarde kunnen hechten voor de eigen medische situatie of die van anderen.

© 2024 All Rights Reserved